BISNODE söker innesäljare

Drivs du av att nätverka och göra affärer? Vill du göra karriär inom försäljning och vara en del av ett internationellt miljardföretag? Bisnode ger dig förutsättningarna, antar du utmaningen?

OM FÖRETAGET
Bisnode hjälper sina kunder med beslutsstöd i syfte att öka försäljning, minimera risker och ta bättre affärsbeslut. Det kan till exempel handla om frågor hur man kan ligga steget före sina konkurrenter, väcka livet i trötta kundrelationer eller hjälpa företag att göra affärer med rätt kunder/leverantörer. Bisnode finns idag på 19 marknader i Europa och omsätter ca 4 miljarder SEK. Bisnode har drygt 170 000 kunder och ca 3000 anställda varav ungefär 1000 personer jobbar i Sverige. Med en etablerad produkt och lokal närvaro fortsätter Bisnode att växa med sina kunder och är experter på områdena kredit-, marknads-, och affärsinformation. Företaget vänder sig mot både privatpersoner, små- och medelstora företag samt internationella koncerner.
Att hjälpa sina kunder att fatta smarta beslut genomsyrar allt Bisnode gör, oavsett storlek på företaget. De söker nu en innesäljare till deras small medium business segment (SMB) för affärsområdet Kredit.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som innesäljare jobbar du B2B med telefon som redskap med att bearbeta nya kunder. Du kontaktar nyckelpersoner på små och medelstora företag för att erbjuda kreditinformation på nätet. Produkten hjälper dina kunder att fatta dagliga kreditbeslut, analysera ett företags finansiella styrka och upptäcka nya affärsmöjligheter. Produkten är eftertraktad vilket genererar många sälj. Du jobbar kontorstider och dagarna fylls av att nå dina individuella mål och din månadsbudget. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad trivs. Du erbjuds en bra grundlön med en generös provision och jobbar i nya och fräscha lokaler.

FORMELLA KRAV
• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av arbete via telefonförsäljning
• Erfarenhet av B2B försäljning
• Starkt intresse för affärer och försäljning
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift

För att lyckas i rollen som innesäljare älskar du att göra affärer. Du är tålmodig, orädd och har förmågan att vara lyhörd i dina kundsamtal. Du drivs av nya utmaningar och gillar att jobba mot individuella mål. Vidare gillar du att ha telefonen som ditt främsta verktyg och känner dig bekväm med det arbetssättet.

ÖVRIG INFORMATION
Maila elie.komo@bisnode.com för mer information.
Vi intervjuar löpande. Välkommen in med din ansökan.

SÖK HÄR