Europas största säkerhetsföretag söker säljare

Nu ska vi utöka vårt framgångsrika företag med ytterligare medarbetare. Vi marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

Vi söker dig som har:
– Hög servicekänsla och god social förmåga
– Starkt målfokus
– Tydlig tävlingsinstinkt

Vi erbjuder dig:
– Gedigen utbildning genom Verisure Sales Academy.
– Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling.
– Motiverande team- och säljaktiviteter
– Goda karriärsmöjligheter inom bolaget

En medarbetare berättar:
”Vi träffar dagligen nya människor med olika behov som vi hjälper att öka sin trygghet och säkerhet i hemmet. Utmaningen ligger i att leverera riktigt hög service till alla. Att vi hela tiden får stöd i form av utbildning och coaching är verkligen ett previlegium. Att sen ha möjligheten att påverka sin lönebild är motiverande – det gör jobbet riktigt roligt”

Som sökande är det självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.

Arbetsplatsen kommer att vara hos Heritech Larm partner AB med kontor i Uppsala. Heritech Larm partner AB är sedan flera år tillbaka franchisetagare till Verisure.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta då Anna Åkerblad på anna.akerblad@verisure.se, 073-426 72 20. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,6 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.

SÖK HÄR